Lovdata Pro laster inn

Noen av våre kundehistorier

Lovdata Pro er et ledende juridisk arbeidsverktøy som brukes daglig av flere tusen jurister, saksbehandlere og ledere i Norge. Her kan du lese om noen av dem.

En nøkkel for rettssikkerheten vår

Lovdata Pro er pedagogisk, svært brukervennlig og gir oss tilgang til alt vi trenger, forteller advokat Marianne Hammer i Kreftforeningen. Nysgjerrig? Start gratis prøveperiode.

Les kundehistorien fra Kreftforeningen

Krever kvalitet i alle ledd

Konkurransen er stor. Derfor må vi til enhver tid ha de beste digitale verktøyene, forteller prosedyreadvokat i SANDS Caterina Håland Gaeta.

Les kundehistorien fra SANDS

Jeg vil gå så langt som å si at det er et forretningskritisk verktøy

Med Lovdata Pro kan vi gi løpende juridisk rådgivning både internt og eksternt, forteller eiendomsadvokat i Usbl, Atle Thorsell.

Les kundehistorien fra Usbl

Største verktøyet i verktøykassa

Skagerak Energi sammenligner Lovdata Pro med Maslows behovspyramide. Vi snakker om et grunnleggende behov, forteller advokat Thomas Åtland Ellefsen.

Les kundehistorien fra Skagerak Energi

Vinn vinn – for oss og klientene våre

Lovdata Pro er så enkelt og effektivt at det sparer både oss og klientene våre for tid og penger, forteller fagsjefene i HELP.

Les kundehistorien fra HELP

Fungerer sømløst med andre systemer

Lovdata Pro gjør det enkelt å holde seg oppdatert i en travel hverdag, forteller partner og advokat i Føyen Vera Hovelsen.

Les kundehistorien fra Føyen

Lovdata Pro er lett og logisk – også for menigmann

Lovdata Pro gir oss god oversikt over hva som foregår innenfor vår bransje, forteller direktør for virksomhetsstyring i Flytoget, Åge Pedersen.

Les kundehistorien fra Flytoget
Merknader

Innarbeid

I Lovdata Pro kan du utheve med farger, understreke tekst og legge til egne redaksjonelle merknader og lenker. Innarbeidelsene blir med om du eksporterer eller printer. Dersom du bytter arbeidsgiver eller lærested kan du få de med deg de personlige innarbeidelsene til ny bruker.
Varslinger

Personlige varslinger

Bli varslet om endringer i regelverket og nye relevante rettsavgjørelser – direkte på e-post.
Dele

Del med andre

Opprett grupper og del notater, merknader eller hele dokumenter med andre.